Friday, April 22, 2011

Review : Bilik Pengantin

Yuhu!!

Hai korang.. sorry sangat2 sebab masih lagi berhutang dengan korang tentang majlis kawen saya aritu. Rasanya ada lagi ke yang nak baca pasal perjalanan majlis kawen saya yang dah basi tu? hahaha..

Arini saya nak share tentang bilik pengantin yang dihias oleh bonda tersayang!! huhuhu.. Terima kasih mak!! I love u!!

 Bilik pengantin saya simple jer sebab ruang kecik. Tapi kira bernasib baik la sebab katil tu dah memang katil bertiang.. so, just letak 'langsir' kat katil dan letak bunga sikit..dah naik seri.

Majlis nikah dan bersanding saya tak buat kat rumah..so, bilik ni hias pun ala kadar jer sebab takde orang yang datang umah nak tengok bilik pengantin. hahaha..Yela, kan slalu dah jadi tradisi..kalo gi umah pengantin, mesti tak sah kalau tak jenguk bilik pengantin! Btol tak? Saya pun memang suka buat mcm tu!! hahaha..

Mmm..mesti korang pelik kan tengok warna cadar katil saya tu. Yela, tema nikah warna putih + pink. Sanding warna hijau + putih. Tapi warna cadar ---> GOLD!! hahaha... Memang warna bilik pengantin tak ikut tema langsung! lalalalala..~  Cuba tengok bunga sebelah cermin meja dan atas katil tu.. Tu semua bunga lebih-lebihan  untuk hantaran. hehehe.. Jimat..Jimat..

Sebenarnya ada cerita disebalik tabir pasal cadar ni... di lain hari ye saya akan cerita... sabar..sabar... hehehe.. Apa pun.. selamat berhujung minggu!! Yippie!!

2 comments:

  1. pikiranku cerah bila mampir kesini..senyum deh..


    toko busana muslim murah

    ReplyDelete
  2. as salam...sy b'blogwalking...jemput ke blog sy =)

    http://intan-mohamad.blogspot.com/2013/07/shaklees-product-prices.html

    ReplyDelete