Sunday, March 20, 2011

Review : Projek AI 5

Intai : Projek AI 5 

Yuhu!!

Hai korang.. arini tak dapat bebel panjang sebab jap lagi dah nak bertolak ke umah sewa saya tu.. Esok keje.. UUUwwaaaa.. sekejap je dok kl... Huh! Lemah btolla nak alik ni.. Ok..arini saya mahu review Projek Ai 5 saya aritu. Sorry sebab lambat sgt tunjuk kat sini.. Korang maafkan tak? hehehe..

Status projek : Siap!! (100%)
Tarikh siap : 31 Januari 2011So,inilah dia projek Ai 5 yang konon2nye maveles tu!! Sebenarnye huruf2 kecik yang saya beli kay USM tu utk saya hiaskan pada tangkai bunga pegang masa akad nikah saya aritu.. Mm..amacam, cun tak? Pasni korang bolehla buat mcm ni.. letak nama korang ke,atau apa2 je.. Mmgla bunga ni nampak mcm simple tp pada hakikatnya ada sesuatu yg tersembunyi kat tangkai tu.. Saya sangat2 sayang bunga ni... hahaha.. Yang pentingnya..bunya tangan buatan sendiri ni dibuat dgn penuh kasing sayang bonda saya.. Ye..binda saya yg gubahkan... Masa saya alik kl,tengok2 dah siap.. hehehe.. Then, yg bahagian tangkai tu..saya la punya keje... Bila sesuatu benda kita buat dgn kasih sayang...pasti benda tu akan sentiasa terpahat kat dlm ati kan?


ini gambo masa bunga tangan ni bari siap.. excited pulak!hahaha..


ini masa sebelum akad nikah..berposing dulu dgn bunga tangan kesayangan...hehehe... Nampak tak latar blakang tu..ada sesuatu dlm bakul.. Next entry saya akan ceritakan apa yg ada dlm bakul tu ek.. Tunggu..hahaha

No comments:

Post a Comment