Sunday, December 12, 2010

Kesudahan kad kawen ku

Yuhu!

Tadi baru baca email dari syarikat printing kad kawen saya. Diorang akan bertanggungjawab atas kad2 kawen saya yg ngeri tu. Bagusnye! Diorang akan ganti baru 100 keping. Huh! Kali ni diorang cakap akan double check sebelum pos kepada saya. Yang paling terkejut saya dengar, kali ni diorang hantar design kad saya tu kat syarikat printing lain sebab tak mahu kejadian2 yang tak diingini berulang kembali kot. Diorang cakap even kos printing kali ni agak mahal skit asalkan saya puas ati..Yippie! Lega saya dengar. Yela, dah dua kali saya makan hati dgn kad2 ngeri saya tu. Harap2 kali ketiga ni semua ok la. Alon pulak siap gelak2kan saya sebab saya dulu eksyen kat dia yg saya dah siap tempah kad kawen. Tapi akhirnya kad kawen dia yg siap dulu. Saya punya dah dua bln tak siap2.hehe.. Ceh!eksyen pulak alon ni! Ayahanda saya pun dah tanya pasal kad kawen. Saya terpaksa jela ngaku kad dah siap tapi ada kesilapan..so,kena betulkan semula. hehe..

Lepas dapat kad kawen ni..nak kena 'touch-up' plak.. adoi..Sebab tula aritu saya tempah kad awal2 sebab saya nak buat sesuatu di kad tu. Tapi skrg lambat jugak la saya terima kad tu. Ada jugakla yg kena bersengkang mata malam2 nak siapkan kad2 tu..huhuhu.. Apa2 pun harap impian kad kawen DIY saya tu akan menjadi bombastik walaupun takla DIY sepenuhnya.. hahaha.. Mahu tengok kad kawen DIY saya?
Tunggu...


ni design kad kawen saya..hehe.. saya takde idea,pastu hentam jela.. Kira ok la tu.. Harap2 ayahanda saya tu tak komen sebab takde rupa langsung mcm kad kawen. tu blom tengok dlm dia lagi.. hahaha..

2 comments: